Cine este noua iubită a prezentatorului tv Dima Trofim

by Cristian Dobre

Cântărețul a fost surprins pe stradă alături de noua sa iubită, o colegă de la Antena Group. Relația dintre cei doi este una serioasă, potrivit unor surse din trust. Iar fotografiile o dovedesc: cei doi au împărtășit gesturi tandre pe stradă, după ce au mers la cumpărături.

Actor și cântăreț, iar recent prezentator TV la Antena Stars, Dima Trofim este considerat unul dintre cei mai râvniți tineri din showbizul românesc. Până acum, însă, tânărul de 31 de ani a fost surprins doar în compania unei singure fete, dar se pare că relația aceasta a devenit istorie. Vedeta Antena Stars a fost surprinsă recent pe stradă, la cumpărături, alături de o altă tânără, cu care are o relație de câteva luni, potrivit unor surse din trust.

Recent, aceștia au fost fotografiați pe stradă, după ce și-au făcut cumpărăturile. Au avut și un moment romantic, în care Dima și-a sărutat iubita, care mânca o piersică. Și chiar dacă relația este relativ nouă, cei doi se pare că se cunosc de mai mult timp. Noua iubită a artistului este o angajată a trustului Antena Group. Mai mult, ei au mers recent și în vacanță în Grecia, însă artistul nu a dorit să se afișeze cu noua sa iubită, așa că a postat pe conturile de socializare Dima a postat doar fotografii în care apare singur.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments