Cincisprezece migranţi, depistați ascunşi în două automarfare la P.T.F. Nădlac II

by Andreea Radu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II au depistat cincisprezece cetățeni din Afganistan, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare care transportau diverse bunuri în Italia.
În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, au efectuat pe sensul de ieșire din țară, controlul amănunțit asupra a două ansambluri rutiere, conduse de doi cetățeni români. Șoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, placaje MDF și jante auto pentru diferite firme din Italia.
În urma efectuării controlului amănunţit asupra compartimentelor pentru marfă al mijloacelor de transport, în interior, au fost descoperiţi, ascunşi, cincisprezece cetăţeni străini.
Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări, unde, în urma verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan, majoritatea dintre aceştia fiind solicitanţi de azil în ţara noastră.
În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Facebook Comments