Cinci persoane au fost reținute de polițiștii arădeni, în ultimele 24 de ore

by Adrian Pavel

În ultimele 24 de ore, cinci persoane cercetate pentru săvârșirea de infracțiuni au fost reținute de polițiștii arădeni.

Astfel, polițiștii orașului Sebiș au reținut un bărbat de 49 de ani, din localitate, care, în ziua de 29 septembrie a.c., intrând în locuința soției sale, a încălcat ordinul de protecție emis de polițiștii orașului Sebiș pe numele său, cu o zi înainte.

În Pecica, un bărbat de 32 de ani a fost reținut de polițiști, după ce ar fi fost implicat într-o altercație într-un local din oraș, în ziua de 29 septembrie, în urma căruia un bărbat a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Un bărbat de 28 de ani și o tânără de 17 ani au fost reținuți de polițiști pentru instigarea la lovire sau alte violențe și lovire sau alte violențe, după ce ar fi agresat o tânără.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției 1 Vlaicu, a fost reținut un bărbat de 33 de ani, din Arad, care în ziua de 28 septembrie a.c., ar fi sustras un telefon mobil dintr-o societate comercială din municipiu.

Toate persoanele reținute urmează a fi prezentate magistraților cu propunerea luării de măsuri preventive, în toate cazurile fiind continuată documentarea activității infracționale a celor în cauză.

Facebook Comments