CINCI ALIMENTE CARE LUPTA IMPOTRIVA IMBATRANIRII

by Cosmin Mihuta
Sportul şi o dietă echilibrată înseamnă sănătate şi sunt şi căi eficiente de a încetini procesul de îmbătrânire. Anumite alimente conţin substanţe care menţin aspectul tânăr al pielii şi te energizează.

Afine

Micuţele fructe sunt bogate în fibre, vitamine, minerale şi antioxidanţi care îţi protejează creierul şi pielea.

Fistic

Fisticul nu este doar săţios şi conţine acizi sănătoşi, ci ajută şi în dietă pentru că au coajă. Studiile arată că atunci când consumi nuci în coajă, mănânci mai puţine, aşadar mai puţine calorii.

Iaurt grecesc

Are de două ori mai multe proteine şi jumătate din cantitatea de zahăr care se găseşte în iaurturile normale. Cea mai sănătoasă variantă de iaurt grecesc este cea cu probiotice – acestea au grijă de sănătatea stomacului şi intestinelor.

Peşte Barramundi

Este mai slab decât somonul, dar la fel de bogat în acizi Omega 3, adică cei buni pentru sistemul tău cardiovascular. Acest peşte a devenit tot mai popular în ultima vreme şi ai putea să-l găseşti la produse congelate în marile magazine.

Ovăz

Este o cereală care nu conţne gluten şi este plin de fibre necesare bunei funcţionări a organismului tău. În plus, pentru că are atât de multe fibre, este săţios şi te ajută să arzi calorii o zi întreagă, dacă îl mănânci de dimineaţă.

Facebook Comments