Cheryl Cole și Liam Payne s-au despărțit, după doi ani de relație

by Cristian Dobre

Cheryl Cole și Liam Payne au anunțat că s-au despărțit, după doi ani și jumătate de relație, timp în care au făcut un copil. Cântăreții au spus că vor urma căi separate de acum încolo. Cheryl Cole (35 de ani) și membrul One Direction, Liam Payne (24 de ani), susțin că despărțirea a fost ”o decizie greu de luat”.

”Vom avea în continuare multă dragoste unul pentu altul ca o familie. Bear, fiul nostru, este lumea noastră și cerem să îi respectați intimitatea în timp ce navigăm în asta împreună”, au anunțat cei doi, potrivit The Independet.

În luna martie a acestui am, Liam Payne a vorbit despre problemele din relația sa cu Cheryl.

”A fost amuzant că la doar o săptămână după ce ne-am căsătorit voiam să ne despărți. Și acum suntem undeva la mijloc. Avem problemele noastre, nu o să spun că totul e bine, deoarece trecem prin lucruri diferite. Dar trecem prin ele împreună ca o familie și asta e cel mai important pentru mine!”, a spus Liam pentru Es Magazine.

Ulterior, Cheryl s-a supărat foarte tare pe Liam pentru declarațiile făcute. ”Cheryl este nervoasă. Nu vrea să se afle nimic despre viața ei personală, iar dacă ar fi fost după ea, Liam nu ar fi spus acele lucruri”, a declarat o sursă apropiată relației pentru The Sun.

Perechea s-a întâlnit pentru prima dată la emisiunea X Factor în 2008, când ea era jurat, iar el era concurent. În 2008, el avea 14 ani. Cei doi au devenit un cuplu în 2016 și Cheryl a născut copilul în martie 2017.

 

Sursa: libertatea.ro

 

Facebook Comments