Chef Scărlătescu, despre femeia care îi este alături de 20 de ani

by Dana B.

Chef Scărlătescu vorbește despre femeia care îi este alături de 20 de ani. Este vorba despre Carmen Istrate, pe care juratul de la Chefi la Cuțite a prezentat-o ca fiind „sora” lui.

Chef Scărlătescu vorbește despre femeia care îi este alături de 20 de ani și cu care vorbește zilnic la telefon. Cuplat de către cei din jur cu orice domnişoară cu care îşi făcea apariţia la un moment dat, Chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei trei juraţi ai emisiunii „Chefi la cuţite”, este o persoană foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa sa personală. Puţine sunt femeile alături de care acesta se afişează constant şi, şi mai puţine, cele care se pot lăuda cu prietenia lui.

Una dintre acestea este Carmen Istrate, despre care juratul show-ului culinar de la Antena 1 spune că e “sora” lui şi alături de care va veni duminica aceasta, de la 16:30, la “Refresh by Oana Turcu”,  într-un interviu acordat chiar în timpul Festivalului Scoicilor  de la Constanţa, din acest an. “Vorbim zilnic la telefon de 20 de ani. El când se trezeşte dimineaţa, mă sună!”, îi va mărturisi Carmen Oanei. Considerat unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România, Oana nu va rata ocazia să-l întrebe pe Chef Scărlătescu dacă este adevărat faptul că este asaltat de femei, iar juratul îi va răspunde sec “Scărlătescu nu duce lipsă de ce spuneţi voi!”. Recent, Chef Scărlătescu a lăsat loc de interpretări și toată lumea a crezut că are o relație secretă cu Gina Pistol.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments