Chef Nicolai Tand s-a cununat religios

by Dana B.

Chef Nicolai Tand s-a cununat religios cu cea care îi este parteneră de viață de mulți ani, Monica. Nicolai Tand, unul dintre cei mai apreciați chef din România, s-a cununat religios cu Monica.
Partenera de viață a lui Nicolai Tand a dat publicității o fotografie de la ceremonia care a avut loc în Maramureș.. Monica Tand a arătat superb în rochia de mireasă. A ales o rochie delicată și vaporoasă, accesorizată la mijloc cu o fundă neagră. La rândul lui, mirele Nicolai Tand a fost extrem de prezentabil, îmbrăcat într-un costum de culoare bleumarin.

„Casă de piatră!”, „Foarte frumoși sunteți”, „Felicitări”, „Superbitate ce ești… bine, nici cu Nicolai tand nu mi-e rușine’, „Superbi! casă de piatră, o viață plină de respect și înțelegere vă doresc”, „Minunați oameni! Să fiți sănătoși, fericiți cât pentru 10 vieți și să vă bucurați de copiii voștri frumoși, de familie și de toate lucrurile mici!”, „felicitări, proaspăt însurăței”, „Să fie într-un ceas bun”,  le-au urat internauții.

A venit după el în România

„Am fost plecaţi în Franţa mulţi ani, şi eu, şi Monica. Vreo 13 ani. Ea e model, a lucrat prin toată lumea, a stat la Tokio, la Osaka, luni de zile… Amândoi suntem din Maramureş. Ea a fost căsătorită cu un francez, eu cu o franţuzoaică.

…Eu m-am întors primul. Ea s-a întors pentru mine, deşi nici nu voia să audă de România. Cred că e cea mai mare dovadă de iubire. A renunţat chiar la tot acolo pentru mine. Asta se întâmplă doar în filme. Mi se pare fantastic”, povestea Nicolai Tand despre partenera sa de viață, Monica.
Chef Nicolai Tand și partenera sa de viață au împreună doi copii: Ilona și Iancu.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments