Chaterine Zeta Jones, eroina noului serial al Facebook ”Queen America”

by Adrian Topor

Actrița britanică Chaterine Zeta Jones va fi eroina noului serial al Facebook ”Queen America”, primul mare serial realizat de rețeaua socială, care se poziționează tot mai clar pe piața platformelor online.

Chaterine Zeta Jones (48 de ani) a confirmat, vineri, informația publicată pe site-ul Deadline. Ea a postat, desigur, un mesaj pe Facebook prin care anunța că va jucat în producția platformei. Totuși, Facebook nu a spus niciun cuvânt despre dezvăluirea actriței.

Serialul de ficțiune va avea ca subiect concursurile de frumusețe din Statele Unite, a dezvăluit actrița britanică în mesajul ei, alături de ceea ce a prezentat drept o fotografie a ei de pe vremea când era o fetiță care participa la un fals concurs de frumusețe alături de două dintre prietenele sale.

Până acum, arată sursa citată, 10 episoade de o jumătate de oră fiecare au fost deja comandate. Serialul, descris ca o comedie sarcastică, evocă povestea lui Vicki Ellis, cea mai căutată antrenoare din SUA pentru concursurile de frumusețe ale tinerelor.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments