CFR şi FCSB sunt favorite la play-off-ul Europa League

by Sorin Haut

Campioana CFR Cluj are cea mai uşoară misiune dintre echipele româneşti, în turul 3 preliliminar din Europa League. Ardelenii s-au impus cu 2-0 în deplasarea de la Alashkert, prin dubla arădeanului Ţucudean, iar acum aşteaptă încrezători returul din Gruia, unde sunt mari favoriţi.

Meciul e programat astăzi, ora 20 şi va fi transmis în direct pe Digi Sport 1.

Pentru FCSB, meciul de joi seară, ora 21:30 (direct PRO TV), de pe ”Arena Națională”, este unul extrem de important, capital putem spune. Tehnicianul vicecampioanei își joacă postul, în timp ce jucătorii pot avea mari probleme financiare în cazul în care nu vor reuși să-i elimine pe croați și să se califice în play-off-ul Europa League.

După 0-0 în Croaţia, Nicolae Dică nu ia în calcul posibilitatea ca duelul cu Hajduk Split să se decidă în urma loviturilor de departajare. De altfel, antrenorul celor de la FCSB a dezvăluit că jucătorii săi nu au exersat execuţiile de la 11 metri, înaintea returului de pe Arena Naţională.

Dacă va trece de turul trei, FCSB va evolua pentru un loc în grupe în compania învingătoarei dintre Slovan Bratislava (Slovacia) şi Rapid Viena (Austria).

Nemții de la RB Leipzig tratează returul cu U Craiova extrem de lejer. Deși și-au schimbat planul și au ajuns în România încă de miercuri, după ce inițial au spus că vor ajunge în dimineața partidei, oaspeții au ales să deplasaze în România doar 14 jucători, dintre care doi sunt portari! În aceste condiții, tehnicianul Ralf Rangnick (60 de ani) va avea la dispoziție maximum două schimbări, asta sigur dacă nu va face modificări și la goal-keeperi.

Oltenii au luat acest fapt ca pe o aroganță și sunt deciși să facă un meci mare joi seară, de la ora 19:30 (, pe noul ”Ion Oblemenco”. Chiar dacă au pierdut în tur, scor 3-1, elevii lui Devis Mangia au ambiția de a face un meci de poveste și de a încerca să producă minunea. (digisport.ro)

Facebook Comments