CFR Cluj se consolează cu grupele Europa League

by Sorin Haut

CFR Cluj a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a fost învinsă de Slavia Praga cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe Eden Arena din Praga, în manşa a doua a play-off-ului. Slavia, cu mijlocaşul român Nicolae Stanciu om de bază, s-a impus prin golul marcat de Jan Boril (66) şi a obţinut o calificare meritată, campioana Cehiei câştigând şi în tur cu 1-0. CFR Cluj, care în tur a ratat un penalty, prin Omrani, va continua în grupele Europa League, tragerea la sorţi fiind programată vineri la Monaco.

„Am jucat împotriva unei echipe foarte puternice, care nu a pierdut niciun meci în acest sezon. Dar avem nişte regrete pentru că eu cred că dacă meciul tur s-ar fi terminat 0-0 sau măcar 1-1 atunci ar fi jucat şi ei cu mai multă frică şi şansele noastre erau mai mari. Îmi pare rău pentru băieţi, această echipă merita din plin să fie în grupele Ligii Campionilor. E un grup de jucători fantastici. Era şansa vieţii pentru ei, nu se ştie când mai poţi juca în Liga Campionilor. CFR Cluj nefiind cap de serie, a făcut miracole ajungând în play-off-ul Ligii Campionilor”, a spus Dan Petrescu.

CFR Cluj, formaţie care va juca mai departe în grupele Europa League are ca obiectiv calificarea în primăvara europeană. „Cred că până acum am făcut o campanie fantastică, echipa merită felicitări. La ce am arătat, trebuie să avem obiectiv cel puţin calificarea în primăvara europeană în Europa League, dacă nu mai mult. Pentru că echipa arată foarte bine. Eu am mare încredere că trecem de grupă, indiferent de ce adversari vom avea”, a precizat tehnicianul.

 

Facebook Comments