CFR Cluj crede în minuni, la Sevilla: „Vrem să facem istorie!”

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Ciprian Deac promite că jucătorii lui CFR Cluj vor da „150 la sută” la Sevilla pentru a scrie istorie joi seară, pe Ramon Sanchez Pizjuan, în direct la Digi Sport 1.

Am simţit la meciul tur că au jucat la potenţialul lor maxim. E o echipă valoroasă. Dacă ei vor da 100 % noi vom încerca să dăm 150 %. E clar că Sevilla este echipa favorită, dar noi vom încerca să compensăm prin dăruire. Nu am venit doar să jucăm acest meci, vrem să facem istorie.

Întâlnim o echipă foarte bună. Eu aştept demult acest meci, aştept să mergem în faza următoare, dar trebuie să fim realişti şi vom vedea ce se va întâmpla. Am fost supărat după meciul tur, cu mai multă atenţie puteam să obţinem victoria”, a declarat mijlocașul lui CFR Cluj, la conferința de presă.

Deac e convins că va juca joi meciul carierei: „Da, cred că este şi pentru colegii mei. Dacă am trece în faza următoare ar fi cea mai mare performanţă din istoria clubului”.

Sevilla – CFR Cluj, meci din şaisprezecimile Europa League la fotbal, va fi în direct la Digi Sport 1 joi, de la ora 22:00. În manşa tur a confruntării, disputată în Gruia, a fost 1-1. (digisport.ro)

Facebook Comments