Cezar Zanfir: „UTA este pregătită de reluarea campionatului”

by Sorin Haut

Cantonamentul efectuat de UTA în Antalya se apropie de final. Laszlo Balint, ajutat de Cezar Zanfir – antrenor secund, Radu Alexandru – preparator fizic și Gabriel Vasiliu – antrenor cu portarii, au pus la punct ultimele aspecte tehnico-tactice înainte de reluarea campionatului. Cezar Zanfir este de părere că echipa este pregătită de deplasarea de la Miercurea Ciuc.

”În mare parte ne-am atins obiectivele, suntem bucuroși că nu am avut accidentări și că terminăm cantonamentul cu bine. După părerea mea, echipa este pregătită de reluarea campionatului, deși vom avea un meci greu la Miercurea Ciuc, dar cred că vom trece cu brio peste acest obstacol”, a povestit antrenorul secund al ”roș-albilor”.

Cu un bilanț pozitiv în amicalele disputate în Turcia (două victorii și un egal), arădenii mai au de disputat un meci de verificare împotriva echipei de tineret a celor de la Vorskla Poltava, înainte să se întoarcă acasă. „Am făcut aceste amicale în Turcia pentru a vedea la lucru toți jucătorii, atât cei care au jucat mai mult, cât și cei care au jucat mai puțin. Așa ne putem face o idee despre un prim unsprezece pentru meciul cu Csikszereda”, este de părere Cezar Zanfir.

Tot în acest cantonament au fost văzuți la lucru și cei nou sosiți în pauza de iarnă, respectiv Jebari, Roumpoulaku și Crișan, despre care antrenorul secund a spus că ”în pregătire au lăsat o impresie bună, așteptăm să dovedească acest lucru și pe teren”. (uta-arad.ro)

Facebook Comments