Cezar Ouatu, mesaj dur pentru cei care i-au criticat ținuta

by Cristian Dobre

Cezar Ouatu a transmis un mesaj foarte dur după ce a fost criticat pentru cum s-a îmbrăcat la Viva party 2019, petrecere organizată de revista Viva. Artistul și iubita sa s-au numărat printre invitații la Viva Party 2019.

Pentru eveniment, artistul a ales o ținută formată din blugi, sacou și tricou. Iubita acestuia a optat pentru o rochie scurtă de culoare albă. Apariția artistului a fost criticată de Adrian Oianu la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1. Deranjat, Cezar Ouatu a ripostat pe contul său de socializare.

„Măi domnule Adrian Oianu, nu mă cred nici mai sexy decât îmi permite vârstă, nici nu sunt „băiatul ăla” fără nume. Mă numesc Cezar Ouatu și sper să auziți și de mine într-o zi la cât de „sus” și educat sunteți dvs. !!! Cât despre comentariile „pertinente” și de mari „avizați” în materie de fashion cu pretenții de mari stiliști cu înclinații bișnițărești turco-chineze rebrănduite am tot întâlnit în România!!! Logodnica mea și eu ne am simțit în primul rând extrem de relaxați și ne-am imbrăcat după starea noastră de spirit, ci nu după un anumit dress cod !!! Mai departe specia asta de stiliști „bad guy” care tăie în carne vie este tipic oamenilor ușor frustrați cu o usoară tendință ridicolă circărească. Oricum mă bucur să ne cunoaștem și sper să-mi fac temele mai bine next time pentru că sincer de Adina mai știam ceva de la niște prieteni și de prin mall, dar de dvs. nu știam mai nimic și e păcat!!! Inspirație maxim dragilor creatori de frumos !!! P.S. Mai desenați și voi câteva idei noi în timpul liber, mai lăsați import exportul de hăinute rebrănduite !!! #Nu #Haină #Face #Omul”, a replicat Cezar Ouatu pe Facebook.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments