Cetăţean turc, ascuns în cabina unui automarfar, descoperit la P.T.F. Nădlac II

by Cristian Dobre

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, în baza unei acţiuni cu poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F Timiş, au descoperit, ascuns în cabina unui automarfar, un cetăţean turc, care încerca astfel să iasă ilegal din ţară.

 În data de 26.06.2019, în jurul orei 01.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul turc C.M., în vârstă de 46 de ani, conducând un ansamblu rutier format din cap tractor marca Volvo şi o semiremorcă, ambele înmatriculate în Turcia.

În urma analizei de risc specifice efectuate cu sprijinul colegilor de la S.T.P.F. Timiş, poliţiştii de frontieră arădeni au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport. Astfel, în cabina automarfarului a fost descoperit ascuns un bărbat.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că bărbatul ascuns este un cetățean turc, în vârstă 25 de ani.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru şoferul autocamionului şi de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetăţeanul turc ascuns, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

Facebook Comments