Cetăţean român, prins în vama Nădlac cu permis de conducere fals

by Cristian Dobre

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism folosind un permis de conducere fals.

 În data de 03.07.2019, în jurul orei 12.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român T.J., în vârstă de 27 de ani, la volanul unui autoturism, marca Skoda, înmatriculat în România.

La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere eliberat de autorităţile din Marea Britanie.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că bărbatul  nu  deţine permis de conducere.

Cu privire la cele constatate bărbatul în cauză a declarat că a obţinut permisul de conducere de la persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte, în Marea Britanie, în schimbul sumei de 200 de euro.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda  permis  de conducere  şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

Facebook Comments