Cetăţean român ascuns într-un microbuz pentru a ieşi ilegal din ţară, depistat la frontieră

by Dana B.

 Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit un tânăr în vârstă de 32 ani, care a fost ascuns în interiorul unui microbuz, sub o pătură, cu intenţia de a fi trecut ilegal frontiera româno-maghiară.

 În data de 02.02.2017, în jurul orei 01.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul român Marius P., în vârstă de 21 ani, care conducea un mijloc de transport marfă înmatriculat în România.

Cu ocazia controlului fizic al autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit ascuns, în compartimentul de marfă, sub o pătură, un bărbat cetăţean român, Aurel S., în vârstă de 32 ani.

Poliţiştii de frontieră au demarat cercetările, ocazie cu care şoferul a precizat că a a uitat să îl trezească pe conaţionalul său, în momentul în care a ajuns la controlul de frontieră. În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului ascuns era emis, de către autorităţile române măsura complementară de siguranţă să nu părăsească teritoriul României fără acordul prealabil al instanţei pe o perioadă de trei ani, ca urmare a faptului că este condamnat cu suspendare pentru infracţiunea de loviri şi alte violenţe.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectueaza cercetări, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale care se impun.

 

Facebook Comments