Cetăţean bulgar, prins la volan cu permis de conducere fals în vama Nădlac

by Cristian Dobre

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au depistat un bărbat din Bulgaria care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere fals.

 În data de 28.12.2018, în jurul orei 14.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II – Csanadpalota, s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul bulgar K.E., în vârstă de 51 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte pe lângă  documentele de identitate şi permisul de conducere. Acesta a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Bulgaria.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplinește condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Extinzând cercetările, colegii noștri au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obţinut permisul de conducere de la o persoană necunoscută din Germania, în schimbul sumei de 600 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor  de  conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul fără a poseda  permis  de conducere  şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

Facebook Comments