Cetăţean bulgar, prins cu permis de conducere fals în vama Nădlac

by Cristian Dobre

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota au depistat un cetăţean bulgar care conducea un autoturism folosind un permis de conducere fals.

  În data de 09.09.2019, în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul bulgar P.F., în vârstă de 27 de ani, la volanul unui autoturism, marca Ford Galaxy, înmatriculat în Austria.

La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere eliberat de autorităţile din Cehia.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că bărbatul  nu  deţine permis de conducere.

Cu privire la cele constatate bărbatul în cauză a declarat că a obţinut permisul de conducere de la o persoană din Cehia, a cărei identitate nu o cunoaşte.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

Facebook Comments