CENTRUL LOCAL APIA CHISINEU CRIS VA FUNCTIONA IN LOCALITATEA SOCODOR

by webeditor

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Arad informează că incepand cu data de 3.03.2014 Centrul local APIA Chisineu Cris va functiona in localitatea Socodor, str.Principala, nr.1 (in incinta  sediului Primariei Socodor).

Astfel, fermierii arondati acestui centru local, respectiv cei din U.A.T. Graniceri, Pilu, Zerind, Socodor, Chisineu Cris, Sintea Mare, Misca, Sepreus si Apateu vor depune cererea unica de plata pe suprafata 2014 la sediul APIA din comuna Socodor.

Fermierii care au depus cereri de plata pe suprafata anul  trecut vor primi invitatii care vor contine data si ora la care sunt programati sa-si depuna cererile de plata pe suprafata.

Persoanele care nu au depus cereri de plata pe suprafata anul trecut se pot prezenta la Centrul local A.P.I.A. din localitatea Socodor incepand cu data de 3.03.2014 pana la 15.05.2014, in perioada 16.05 – 9.06.2014 putand depune cereri de plata insa cu penalizari de 1% pentru fiecare zi de intarziere.

Campania de depunere a cererilor unice de plata pe suprafaţă se va derula în perioada 3 martie – 15 mai 2014, respectiv 16 mai – 9 iunie cu penalizări de 1% pentru fiecare zi de întârziere..

Facebook Comments