Celebrul rapper AKA a fost împușcat mortal, în Africa de Sud

by Andreea Radu

Celebrul rapper AKA a fost împușcat mortal, la 35 de ani, în Africa de Sud. Primele informații arată că rapperul se afla în fața unui restaurant, alături de un alt bărbat, și asupra celor doi s-a tras dintr-o mașină, anunță stiripesurse.ro.
Starul rap sud-african AKA, al cărui nume real era Kiernan Jarryd Forbes, a fost împușcat și ucis în fața unui restaurant din Durban, vineri seară. Viața rapperului a fost curmată la doar 35 de ani, chiar înainte de a urca pe scenă pentru a cânta.
AKA și un al doilea bărbat se aflau în fața unui restaurant din orașul sud-african când au fost uciși de focuri de armă.
Părinții șocați, Tony și Lynn Forbes, au confirmat sâmbătă vestea și au adus un omagiu fiului lor pierdut.
Vineri, rapoartele locale au afirmat că AKA și un alt bărbat au fost împușcați seara, după ce două mașini au trecut pe lângă ei, pasagerii deschizând focul, notează Mirror.
AKA trebuia să cânte la un club de noapte, dar evenimentul a fost anulat, un anunț pe rețelele de socializare informând că se renunță la concert „din cauza unor circumstanțe neprevăzute”.
Paramedicul Garrith Jamieson a declarat pentru Times Live: „La sosire, paramedicii au găsit un haos total. Doi bărbați au suferit multiple răni prin împușcare. Paramedicii i-au asistat pe bărbați și, din păcate, primul a suferit multiple răni prin împușcare și nu avea semne de viață, fiind declarat decedat la fața locului”.
Alte rapoarte citate de Mirror sugerează că AKA a fost împușcat de 6 ori.

Facebook Comments