Celebrul folkist Vasile Șeicaru a împlinit 70 de ani

by Cristian Dobre

Celebrul folkist Vasile Șeicaru a împlinit 70 de ani. De altfel, 2020 este și anul în care sărbătorește jumătate de secol de la debutul său muzical, timp în care a câștigat aprecierea a generații de iubitori ai folkului. Din păcate, artistul trece printr-o perioadă grea din punct de vedere finaciar.

„Ar trebuie să trăiesc din martie până acum, și acum încolo, din drepturile de autor. Sunt prezent aproape zilnic la posturi de radio prin cântecele mele dar n-am primit niciun ban de la UCMR-ADA de luni de zile. Ultima plată a fost de…17 lei”, a declarat acesta potrivit money.ro. „Anul acesta mă prinde ziua mea în izolare, pe care o respect de pe 4 marie când virusul mi-a oprit turneul! Știu că voi avea noi concerte cu Ducu Bertzi și Victor Socaciu abia la toamnă, dacă am înțeles eu bine.

Am mai refuzat spectacole pentru că nu mă duc în orice condiții și oriunde. Voi merge la Gala Folk ”Floare de Colț” ( 8-9 august, Sighetul Marmației) și la ”Baricada folk” (30 august, la Vâlcea). Dar nu cred că se vor ține când mă uit la ce se întâmplă”, a mai aduugat el.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments