Cele mai bune și folosite strategii de blackjack

by webeditor

jucător de blakjack

Blackjack este unul dintre cele mai populare jocuri de cărți din cazinourile clasice sau online. Acesta este un joc de cărți care este semnificativ mai simplu decât pokerul  și le permite jucătorilor să-și asigure reușitele cu o combinație de noroc și strategie, mai degrabă decât doar noroc, ceea ce este ceva de care jocurile de slot, ruletă și craps au nevoie cel mai mult.

Din moment ce jucătorii nu joacă unul împotriva celuilalt, situația la masa de blackjack este de obicei mult mai puțin tensionată decât la o masă de poker. Chiar și cei începători pot avea șanse să învingă dealerul dacă învață regulile și pun în aplicare unele strategii de joc, inclusiv dacă aleg să joace Blackjack într-un cazinou stradal  sau online, cum e NetBet.

Regulile de bază Blackjack

Înainte de a vă prezenta câteva strategii, să aprofundăm modul de joc și regulile de bază. În esență, scopul jucătorului de Blackjack este să aibă o mână însumată de până la 21, dar fără să depășească acest număr. Blackjack este recunoscut și sub denumirea de 21.

Jucătorii care participă la masa de joc pot alege una dintre mai multe acțiuni, inclusiv: Stand, Lovit, Double Down, Split, Surrender.

Strategii Blackjack

Decizia cu privire la cele enumerate mai sus va fi influențată de o serie de factori,  dar și de strategia abordată. Una dintre strategii include probabilitățile învățate, care reprezintă o abordare mai tehnică. O altă abordare este numărarea cărților, despre care mulți cred că este împotriva regulilor, iar cazinourile pot exclude din joc un astfel de competitor. În cele din urmă, unii jucători aleg pur și simplu să renunțe la totul și să se bazeze doar pe curaj și intuiție.

Blackjack-ul poate fi jucat folosind o serie de strategii, dar cea mai de bază, cu care încep majoritatea jucătorilor datorită simplității și eficacității sale, se învârte în jurul mâinii jucătorului și a dealer-ului. În ceea ce privește acțiunile pe care jucătorii le pot întreprinde, acestea depind de cărțile pe care le au, precum și de cele pe care le arată dealer-ul.

Strategia de bază de blackjack ar arăta astfel:

Alternativ, strategia de bază de blackjack pentru mâinile soft ar arăta astfel:

Un alt lucru de remarcat este că în Blackjack există o acțiune opțională numită Pair Splitting. În esență, aceasta este o mișcare pe care jucătorii o pot face cu condiția să primească două cărți de același rang. Pentru a împărți perechea, jucătorul trebuie să-și dubleze pariul inițial.

Trebuie știut faptul că AS poate fi 1 sau 11. Dacă dețineți un AS, puteți să considerați că aveți o mână moale / soft. Unul dintre avantajele mâinilor moi este flexibilitatea lor, care este utilă deoarece permite posibilitatea de a ajusta totalul. Puteți să considerați AS-ul fie 1, fie 11.

În schimb, mâinile fără AS sunt considerate mâini dure. Iar asta schimă fundamental strategia de joc în Blackjack. Sunt multe combinații și strategii ce pot fi aplicate în astfel de situații, însă cele mai multe dintre acestea le puteți testa chiar la masa de joc.

Concluzii

Folosirea strategiilor de blackjack vă poate îmbunătăți semnificativ șansele de reușită, mai ales dacă le stăpâniți și combinați abilitățile și metodele despre care am vorbit mai devreme. Unele dintre ele pot părea ușoare la început, mai ales când vine vorba de numărarea cărților, dar dacă nu le stăpâniți cu adevărat, vă veți pierde rapid în calcule și întreaga tehnică va eșua. Cu alte cuvinte, strategiile contează mai puțin dacă nu aveți în plan să deveniți profesioniști în Blackjack. Jucați responsabil!

Facebook Comments