Cele mai bune laptopuri business ale anului 2021

by Sorin Haut

Indiferent de afacerea pe care o conduceți, un computer va fi o necesitate. Adăugarea portabilității unui laptop vă face mai mobil și mai eficient în a vă îndeplini atribuțiile.

Nu doriți un laptop de calitate îndoielnică, care să țină clienții în așteptare sau să se blocheze în timpul prezentărilor de lucru. Mai jos am adunat câteva ​​dintre cele mai bune laptopuri business ale anului 2021, acoperind toate utilizările posibile, de la setările de birouri ale afacerilor mici la întreprinderi.

Huawei Matebook 13

Huawei Matebook 13 este unul dintre cele mai bune computere portabile de pe piață. Deși este o alegere excelentă pentru utilizatorii casnici, are câteva caracteristici uimitoare și pentru un mediu de birou.

Marea atracție a acestui laptop Huawei este că vine cu ediția de semnătură a Windows. Asta înseamnă absolut niciun bloatware, iar pentru un cadru de afaceri, acesta este un avantaj important. Băieții de la IT nu vor trebui să petreacă timp dezinstalând funcții inutile care consumă memorie. Cu Huawei MateBook, obțineți și o baterie pentru o zi întreagă după o singură încărcare la 9-10 ore, în funcție de utilizare.

Securitatea este întotdeauna o preocupare într-un mediu de afaceri și de aceea ar trebui să fiți atenți la cititorul de amprente. Cu această tehnologie, vă asigurați că niciun utilizator neautorizat nu se conectează la laptopurile dvs. de la birou. În ceea ce privește specificațiile brute, obțineți puțin din toate. Există tone de putere sub capotă, pentru a rula orice aplicație de care afacerea dvs. ar putea avea nevoie.

Există într-adevăr un singur dezavantaj principal de reținut. Trebuie să atingeți camera web pentru a o afișa. Deși aceasta este o caracteristică de securitate ingenioasă, înseamnă că camera web este plasată în partea de jos a ecranului, mai degrabă decât în ​​partea de sus. Dacă participați la conferințe video zilnice, acest lucru poate deveni enervant, deoarece unghiul de jos nu este la fel de util pentru chat-urile video lungi.

Specificații hardware pentru Huawei Matebook 13 includ un procesor Intel Core i5-8265U de a 8-a generație, grafică NVIDIA GeForce MX250 cu 2GB GDDR5, Intel UHD Graphics 620, 8GB RAM și un ecran 13,3 inch 2160 x 1440 3:2.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon

Thinkpad X1 Carbon este una dintre cele mai faimoase și bine stabilite linii de produse pe care Lenovo le poate oferi..

Deci, ce poate face acest laptop uimitor? Ei bine, dispune de un procesor puternic Core i7-10510U, 16GB de RAM, SSD de 1TB și o placă grafică Intel UHD 620. Specificațiile sunt bune și vă va asigura că veți putea face mai multe sarcini în mod eficient, să rulați mai multe fișiere simultan și să vă asigurați că laptopul dumneavoastră funcționează fără întârzieri.

Lenovo a adăugat o nouă țesătură din fibră de carbon și un șasiu din fibră de carbon acestui model de a 8-a generație. Din acest motiv, Lenovo ThinkPad X1 Carbon este foarte ușor, durabil și va putea rezista la deteriorare datorită naturii extrem de durabile a fibrei de carbon.

Laptopul are, de asemenea, două porturi Thunderbolt 3 USB-C care permit transferuri mai rapide de fișiere la birou. De asemenea, dispune de tastaturi confortabile care permit o tastare mai ușoară, ceea ce este esențial dacă doriți să scrieți și să finalizați o mulțime de documente la timp.

HP Spectre X360

Dacă doriți o un laptop de afaceri mai degrabă decât o platformă de jocuri, oferta HP este una dintre cele mai bune din clasă pentru aproape orice tip de utilizator.

Spectre este portabil, puternic și conectiv. Nu veți găsi specificații mai bune într-un laptop subțire și ușor și vă ve putea conecta la mai multe monitoare și imprimante în același timp.

Pe lângă designul subțire și ușor, există și mai multe motive să folosiți laptop în călătorii. Vine cu stylus pentru a lucra pe ecranul tactil, în timp ce sunteți pe drum. Tastatura iluminată din spate este, de asemenea, o caracteristică excelentă dacă lucrați pe zboruri de noapte sau într-un birou întunecat după programul de lucru.

Facebook Comments