Cel puţin 300 de ultraşi polişti vor veni la Derby-ul Vestului!

by Sorin Haut

Se anunţă primul derby autentic al vestului la Arad, după doi ani în care suporterii timişoreni au lipsit din tribune. Conducerea clubului UTA a anunţat că dă undă verde pentru 300 de suporteri ai lui ASU Poli. Ultraşii de pe Bega  absentaseră la ultimele două dueluri cu„roș-albii” din județul nostru, cel din 2017, tot de pe „Motorul” și cel din primăvara lui 2018, de la Șiria. La această ultimă dispută, nu a luat parte nici galeria UTA-ei, în semn de solidaritate cu rivalii lor.

Galeria polistă va face, probabil, deplasarea la Arad cu trenul, sâmbătă dimineaţă. E de așteptat ca forțele de ordine să-i oblige pe timișoreni să coboare la gara din Aradul Nou, nu ca şi acum doi ani, când au traversat tot orașul în drumul lor spre meci, ei urmărind disputa la TV, dintr-o… curte de pe strada Constituţiei.

Sectorul rezervat galeriilor formațiilor oaspete e situat în stânga tribunei oficiale și e lipsit de scaune.  Derby-ul Vestului, dintre UTA şi ASU Poli, e programat sâmbătă, ora 13:30, pe stadionul Motorul.

Facebook Comments