Cel mai tânăr președinte de filială din USR este la Vărădia de Mureș

by Andreea Radu

Sâmbătă, 16 martie 2019, s-a constituit filiala locală a USR Vărădia de Mureș, unde a fost aleasă cea mai tânără echipă de conducere din întreg partidul.

Evenimentul a avut loc la sediul din Lipova al USR și a beneficiat de participarea parlamentarilor USR Arad, Adrian Wiener și Sergiu Vlad, a vicepreședintelui USR Arad Ion Stan, a unor membri și simpatizanți din filialele de pe valea Mureșului și din Arad.

Președinte al USR Vărădia de Mureș a fost ales domnul Laurențiu Terente Socolan, un tânăr elev de 18 ani, iar conducerea filialei este și ea deosebit de tânără, cu doi vicepreședinți de 21 și 23 de ani.

Laurențiu Terente Socolan, președinte USR Vărădia de Mureș: „USR ne-a acordat încredere, astfel că am format la Vărădia cea mai tânără echipă de conducere a partidului din întreaga țară. Ne dorim să confirmăm și să arătăm oamenilor că avem energia necesară pentru a face altfel de politică.

Am decis să mă implic alături de un grup de tineri din comuna noastră, deoarece știu că altfel nu putem schimba în bine comunitățile unde trăim. Urmează pentru comuna noastră o mare provocare, a deschiderii autostrăzii Arad – Deva, pentru care trebuie să ne pregătim din timp. Ne dorim să punem în valoare potențialul turistic al zonei, tradițiile folclorice, pentru a acoperi pierderea de interes care va urma.

Facebook Comments