Cel mai greu moment din viața Ioanei Ginghină

by Cristian Dobre

Actrița Ioana Ginghină a avut parte de un momente extraordinar de greu, în urmă cu 11 ani, când a pierdut o sarcină.Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a făcut declarații despre unul dintre cele mai dureroase momente din viața ei. Vedeta a povestit cum a pierdut o sarcină în urmă cu 11 ani.

„Mi-a fost greu când am pierdut prima sarcină, acum 11 ani. Mi-a fost greu să înţeleg de ce mi se întâmplă mie asta”, a declarat Ioana Ginghină.

„Nu pot spune că nu am avut stări de anxietate, în diferite momente ale vieţii, însă nu de depresie”, a mai spus vedeta.

Întrebată care au fost trăirile care au marcat-o la diferite vârste, actrița a răspuns:
„Grea întrebare. La 20 de ani, credeam că ştiu exact cum stau lucrurile şi de ce am nevoie, dar nu a fost aşa. Am trecut printr-o serie lungă de suferinţe şi frustrări, dar nu a fost în zadar. La 30 de ani, îmi întemeiam o familie. Am devenit mamă şi soţie, am început un alt drum. A fost o vârstă magică pentru mine. Acum, la 40, simt că am crescut, că m-am maturizat şi că mă apropii de femeia în care vreau să mă transform”.

„Nu ştiu exact. La 30 de ani nu am simţit nimic. Eram în plină ascensiune, îmi clădeam familia, eram foarte bine. Acum, la 40 de ani, mi-a fost mai greu. Copilul meu creşte şi nu mai are nevoie atât de mare de mine, eu simt că am trecut în a doua parte a vieţii şi pot spune că nu mi-a fost uşor. Încă mă gândesc la ce înseamnă viaţa şi mă sperie puţin bătrâneţea, dar nu ca şi aspect fizic, doar ca neputinţă”, a mai explicat vedeta legat de așa-zisele crize ale vârstei de 30 și 40 de ani.

Ioana Ginghină este o cunoscută actriță, pe care telespectatorii au văzut-o în seriale de televiziune care s-au bucurat de mare succes.A debutat în anul 1996. Este căsătorită cu actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță, Ruxandra.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments