Cel mai amuzant permis de conducere întâlnit vreodată. ”Prea leneş să studieze pentru examen”

by Cristian Dobre

Poliţiştii rutieri dintr-un oraş din China au primit cel mai mare şoc din cariera lor după ce au tras pe dreapta un şofer de motocicletă, doar pentru a afla că în locul permisului de conducere bărbatul avea o bucată de hârtie scrisă de mână, cu fotografia lui lipită pe ea.

Falsificarea documentelor oficiale este o practică destul de des întâlnită în întreaga lume, dar în marea majoritate a cazurilor, oamenii fac tot posibilul pentru a se asigura că falsurile lor par a fi cât se poate de veritabile. Însă, protagonistul acestei ştiri nu face parte din acea categorie.

Bărbatul s-a asigurat că a inclus toate detaliile necesare pe permisul său de conducere, chiar dacă tot ce a făcut a fost să scrie pe o bucată de hârtie, sperând că ar fi de ajuns să păcălească poliţia.

Când poliţiştii din Liuzhou au tras pe dreapta o motocicletă argintie pentru o verificare de rutină, pe 31 martie, aceştia nu se aşteptau să vadă probabil cel mai amuzant permis de conducere întâlnit vreodată. Bărbatul, numit Tang, nu părea emoţionat când poliţiştii i-au cerut documentele, iar permisul de conducere în sine avea o copertă obişnuită, aşadar nimic nu putea să îi pregătească pe oamenii legii pentru ceea ce aveau să vadă.

„S-a comportat foarte calm când şi-a scos permisul. Coperta era una reală, dar am fost şocat când am văzut ce se afla înăuntru „, declară unul dintre poliţişti.

În interior era o bucată de hârtie simplă, care părea scoasă dintr-un caiet de şcoală, cu toate informaţiile relevante scrise de mână, precum şi o poză de identificare a conducătorului auto lipită de ea.

Când poliţiştii l-au întrebat pe Tang dacă glumeşte, acesta a spus calm că era prea leneş să studieze pentru examenul de conducere şi nu dorea să cheltuiască bani pentru cursuri, aşa că a decis că un permis scris de mână a fost mai bun decât nimic.

„Nu mă aşteptam ca poliţiştii rutieri să fie atât de serioşi”, a spus Tang.

Sursa: mediafax.ro

Facebook Comments