Cea mai frumoasă amintire a Ginei Pistol cu bunica ei

by Cristian Dobre

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite apariții de pe micul ecran. Prezentatoarea „Chefi la cuţite” vorbeşte deschis despre întâlnirile cu prietenii săi, dar și despre perioada copilăriei, când era răsfățată de bunica ei.

„Pentru mine, a fi gazda perfectă înseamnă a-l face pe invitat să se simtă ca la el acasă. Nu-mi invit prietenii la masa atât de des pe cât aș vrea, dar atunci când îi invit îmi place să petrecem momente frumoase împreună – cu mâncare bună, muzică și un vin. Îmi place să le gătesc, iar cea mai apreciată rețetă a fost cea de pui indian, pe care o refac ori de câte ori am ocazia!”, marturiseşte Gina Pistol.

Vedeta a vorbit şi despre momentele din copilărie când pârinţii sau bunicii ei primeau musafiri: „Atât bunicii, cât și părinții mei au fost niște gazde perfecte, căci întotdeauna puneau pe masă tot ce aveam noi mai bun, ofereau toate deliciile din cămară. Chiar și la pachet! Țin minte și acum care era rețeta preferată pe care o așteptam cu orice ocazie – brânzoaicele sărate, specialitatea bunicii. Când eram în vacanțe, mai ales, bunica mea făcea pâine, iar din aluatul rămas cocea în cuptor de pământ aceste turte, pe care le împărțeam cu toți copiii de pe uliță. Mereu îmi aduc aminte de gustul lor special!”, a mai declarat aceasta.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments