Ce ține Chef Scărlătescu în frigider

by Cristian Dobre

Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România, a dezvăluit care sunt preparatele sale favorite, dar a mărturisit și ce obișnuiește să țină în frigider.

Chef Cătălin Scărlătescu, care a slăbit enorm în ultima perioadă de timp, a explicat ce nu îi lipsește niciodată din frigider. Este vorba de șampanie și vin, fie el alb sau roșu.
„De obicei, din frigider nu îmi lipseşte niciodată o sticlă de şampanie, un vin bun franţuzesc alb, o sticlă de vin roşu, apă plată, apă minerală şi 2-3 conserve de peşte. Sunt înnebunit după conservele de hering încă din copilărie. Acum, însă, mai am două borcane de dulceaţă, o dulceaţă de gogonele fabuloasă şi una de smochine, un borş de sfeclă… şi cam atât”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu într-un interviu pentru okmagazine.ro.
Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit și care sunt preparatele sale preferate.
„Aleg la orice oră şi în orice moment preparatele uşoare pe bază de peşte, iar preferatul meu este peştele alb din mare. La fel de mult îmi plac şi fructele de mare, pe care le frig pe grătar alături de legume, peste care adaug zeamă de lămâie şi puţin piper. Acestea sunt preferatele mele, dimineaţa, la prânz, seara… şi când ţin regim… şi când nu ţin regim!”, a spus el.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments