Ce telefon folosește unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume

by Cristian Dobre

Unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume foloseşte unul dintre cele mai ieftine telefoane de pe piaţă. E vorba de Warren Buffett, care are un telefon de aproximativ 25 de dolari.„Apropo, acesta este telefonul meu. Mi l-a împrumutat Alexander Graham Bell (inventatorul telefonului, n.r.) şi am uitat să i-l dau înapoi”, glumește miliardarul.

Telefonul prezentat de Warren Buffett este un model lansat în 2010 de Samsung. Între timp, miliardarul a investit în acţiuni ale gigantului IT Apple, dar nici acest lucru nu l-a convins să treacă la Iphone. Mai mult decât atât, cei de la Apple i-au trimis deja şi cel mai nou model de smartphone, Iphone X, iar Tim Cook s-a oferit chiar să vină şi să îl înveţe pe Buffett cum să îl folosească.

Miliardarului i se pare însă o prea mare bătaie de cap şi preferă să folosească acest telefon, chiar dacă este mai vechi.

Al treilea cel mai bogat om din lume, Warren Buffet este recunoscut pentru faptul că nu face paradă cu averea sa. El locuieşte tot în casa pe care a cumpărat-o în urmă cu mai bine de 60 de ani cu 31 de mii de dolari şi conduce o maşină cumpărată în urmă cu cinci ani cu aproximativ 45 de mii de dolari. În topul Forbes dat publicității în luna martie, el  avea o avere estimată la 82,5 miliarde de dolari.

Sursa: digi24.ro

Facebook Comments