Ce spune Zina Dumitrescu despre Elena Ceaușescu

by Dana B.

Zina Dumitrescu a ajuns la 81 de ani, dar tot este în pas cu moda și le dă sfaturi doamnelor și domnișoarelor în acest sens.

Zina Dumitrescu, care a fost uitată de fiul ei la azil, a fost unul din numele grele ale modei din România. De-a lungul anilor, aceasta a lansat numeroase colecții, a contribuit la debutul și cariera unor celebre manechine din țara noastră și s-a impus în lumea modei prin eleganță și rafinament.

Chiar și la 81 de ani, Zina Dumitrescu, care a făcut 21 de avorturi de-a lungul vieții, este încă preocupată de tot ce înseamnă lumea modei, ba chiar are și sfaturi pentru doamne și domnișoare.

„Moda este dintotdeauna, important e ca fiecare femeie să ia din moda ceea ce îi vine bine. Pudra, rujul, o cremă de ochi nu trebuie să lipsească din geanta femeii. Am fost model cât am fost studentă. Dacă aş crea o nouă colecţe aş face-o despre vară, cu culori, vii, verde, cu mătase naturală. Tinerii se îmbrăcau mai bine în trecut. Am cunoscut-o pe Coco Chanel. A rămas idolul meu.

Am refuzat-o pe Elena Ceauşescu, nu o suportam nici pe ea, nici pe el. Eu nu pot face nimic pentru femeile antipatice. Eu n-am făcut sacrificii mari, am avut părinţi cu stare, m-au ajutat. O rochie clasică, chiar şi un pantalon, o bluză de mătase astea sunt potrivite pentru un eveniment monden.

Mizez pe naturaleţe, femeia să îşi evidenţeze buzele, dacă e grasă să nu poarte lucruri strâmte, să aibă părul îngrijit. Nu le sfătuiesc să poarte fuste scurte pe cele care nu sunt slabe”, a explicat Zina Dumitrescu într-un interviu pentru un post de televiziune.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments