Ce spune Viviana despre un copil cu George Burcea

by Cristian Dobre

Iubirea plutește-n aer pentru Viviana Sposub și George Burcea, iar asta nu este tot! Focoasa șatenă și fostul soț al Andreei Bălan se pregătesc să devină părinți? Ce a spus fosta asistentă TV despre copil? Au cei doi planuri de nuntă? Toate răspunsurile, puțin mai jos!

De mai bine de două luni, Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Dacă la început nimeni nu le dădea vreo șansă, iar cei doi țineau prima pagină a tuturor tabloidelor din România cu relația lor, ei bine, acum, iubirea care îi leagă este mai puternică ca niciodată! Și nu, nu doar noi spunem asta, ci însăși Viviana, care face declarații inedite despre perioada minunată prin care trece!

Ce spune Viviana despre un copil cu George Burcea

Cu toate că sunt la început și vor să treaca prin toate etapele normale ale unei relații, Viviana Sposub și George Burcea au planuri mari de viitor! Focoasa șatenă își dorește să devină mămică și chiar să îmbrace rochia albă de mireasă, însă, până atunci mai are de așteptat! Nu, nu pentru că nu vrea să facă pasul acum, ci pentru că a realizat că toate vin la momentul potrivit.

”Mereu îmi închipuiam că pe la 22 de ani voi fi căsătorită și cu un copil. Uite că am ajuns la 23 de ani și situația stă cu totul altfel! Cu alte cuvinte, socoteala din Moldova nu se pupă cu cea din Capitală! Îmi doresc în continuare să devin mamă, dar am realizat că toate lucrurile în viață vin la momentul potrivit.”, a declarat fosta asistentă TV pentru viva.ro.

Cât despre cum s-ar descrie în câteva cuvinte, Viviana ne-a lămurit imediat! Vedeta consideră că încă se descoperă pe sine și are un chef de viață nebun! Cu toate că este o persoană copilăroasă, Viviana se declară amibițioasă și perseverentă și chiar puternică! Pe scurt, un copil tare într-un corp de divă sexy! Ați înțeles?

”Viviana e o tânără care încă se descoperă pe sine! E un suflet de copil într-un corp de femeie sexy, cu cheful de viață al unei adolescente rebele. Îi place mult să râdă, să se bucure, să danseze, să cânte, să iubească, să trăiască! Și toate astea le împletește cu dorința arzătoare de a munci și de a realiza lucruri frumoase în viață. E ambițioasă și perseverentă, de curând a aflat că e și foarte puternică.”, a mai zis ea.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments