Ce spune Roxana Vancea despre rolul de mamă

by Cristian Dobre

Roxana Vancea s-a făcut femeie de casă! În ultima vreme, vedeta de televiziune și-a pus pe primul loc familia. Frumoasa brunetă s-a măritat și are un băiețel, în creșterea căruia este foarte implicată. Acest lucru poate fi văzut și pe micul ecran, la „Mămici de pitici cu lipici”.

Pe Roxana Vancea am cunoscut-o în multe roluri. Prima dată, am admirat-o în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde era asistentă TV. Ulterior, știm cu toții că a fost iubita lui Mihai Bendeac. Acum, vedem o schimbare majoră. Frumoasa brunetă s-a făcut fată de casă. S-a căsătorit și a devenit mama vitregă a unui copil.

A revenit în televiziune, într-un rol în care nu ne-am fi așteptat să o vedem. Este o mamă și o soție dedicată, iar aceste aspecte se pot vedea și pe micul ecran, la emisiuneal „Mămici de pitici cu lipici”, difuzată pe Antena Stars.

Cum este Roxana Vancea ca soție și mamă

Roxana Vancea este parcă de nerecunoscut, dar nu are absolut niciun regret. Simte că familia o face fericită și împlinită, însă consideră că a avut mult de învățat din trecut și că fiecare etapă a vieții are propriul farmec.

„Perioada pe care o trăiesc acum este minunată. Da, sunt fericită că sunt soție și mamă. Așa cum am mai spus, fiecare etapă are farmecul ei, trebuie să ne bucurăm de ce ne rezervă viața și să o trăim cât mai frumos.”, a spus ea, în exclusivitate, pentru VIVA.

Soțul Roxanei Vancea, Dragoș Paiu, este un model de fitness și are un copil dintr-o altă relație. Roxana s-ar părea că se înțelege bine cu fosta alesului său, ba chiar are grijă de cel mic, ca și cum ar fi propriul ei băiețel.

„Am intrat în viața lui Milan când el avea un an şi câteva luni. Milan e un copil minunat, nu mi-a fost greu să mă adaptez la noua viață. Felul lui Milan de a fi m-a ajutat foarte mult, având în vedere că el face ca totul să pară foarte simplu. Viața trebuie trăită cu zâmbetul pe buze!”, a povestit Roxana, despre rolul ei de mama.

Cei doi au numeroase fotografii împreună, pe rețelele de socializare. În ultimele dintre acestea, se vede că familia s-a pregătit deja pentru Crăciun. Milan este numai un zîmbet, iar el și Roxana par să aibă o relație foarte apropiată.

„Da, relația noastră chiar este minunată. Suntem foarte buni prieteni, ne jucăm, dansăm, cântăm. Când îl avem la noi, îi oferim tot timpul nostru.”, a continuat vedeta.

Totuși, frumoasa brunetă spune că și-ar dori și ea să aibă propriul copil, un frățior sau o surioară pentru Milan. Nu se grăbește, toate la momentul potrivit. Luna aceasta, ea și Dragoș sărbătoresc un an de când au spus marele „Da”, la cununia civilă.

Facebook Comments