Ce spune Răzvan Ciobanu despre operația făcută la abdomen

by Cristian Dobre

Designerul Răzvan Ciobanu a fost invitat la emisiunea moderată de Teo Trandafir la Kanal D, acolo unde a dat detalii despre operația de abdominoplastie pe care a făcut-o.
Răzvan Ciobanu și-a făcut abdominoplastie, și-a operat nasul și și-a îndepărtat ridurile. Acesta intenționează să-și remodeleze și picioarele, potrivit wowbiz.ro.

„Toată viața mi-a fost frică de abdominoplastie. Mi se părea ceva groaznic! M-am tăvălit pe jos de frică. Am întrebat medicul dacă o să mă doară. Nu a fost așa. Doare. Dar nu doare să mori. A fost o zi în care a durut. Atât. Doare o zi. Mai trebuie să-mi fac picioarele. Nu pot să mă opresc, trebuie să merg până la capăt, dacă mi-am făcut brațele și abdomenul”, a explicat designerul.
La emisiune, acesta a arătat și cum se prezintă abdomenul lui după operația în urma căreia i-a fost îndepărtat excesul de piele. „E prima oară când arăt asta la tv. Diferența e enormă. Înainte aveam 88 de kilograme. Nu pierzi kilograme, dar corpul se aranjează altfel”, a declarat el.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments