Ce spune Oana Zăvoranu despre relația pe care o are cu Bianca Drăgușanu

by Cristian Dobre

După ce mulți credeau că sunt prietene, Oana Zăvoranu a dat cărțile pe față și a dezvăluit ce legătură există, de fapt, între ea și Bianca Drăgușanu. Dezvăluirea soției lui Alex Ashraf i-a lăsat mască pe fani, puțin așteptându-se la acest lucru!

Este cunoscut faptul că Oana Zăvoranu este o fire extrem de transparentă. Indiferent de subiect sau de reacția celorlalte persoane din jur, soția lui Alex Ashraf nu se ascunde după deget și spune de fiecare dată lucrurilor pe nume.

Ce legătură are, de fapt, Oana Zăvoranu cu Bianca Drăgușanu?

Așadar, „Querida” nu are nicio problemă în a le răspunde fanilor la cele mai controversate întrebări. În cadrul unei sesiuni organizate pe contul ei de Instagram, un admirator de-al Oanei Zăvoranu a fost curios dacă ea și Bianca Drăgușanu sunt prietene. Replica actriței a sosit imediat, dar a fost una cu totul și cu totul surprinzătoare.

Spunem asta pentru că mulți dintre internauți credeau că Bianca Drăgușanu și Oana Zăvoranu sunt prietene. Chiar paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, le-au surprins la un moment dat pe acestea în timp ce se îmbrățișau în public, ipostază care ar fi denotat acest lucru.

Soția lui Alex Ashraf a susținut că ea și fosta lui Alex Bodi nu sunt prietene

Ei bine, se pare că în ciuda aparențelor, Oana Zăvoranu a mărturisit că ea și Bianca Drăgușanu nu sunt, de fapt, prietene. „Querida” a spus că sunt „cel mult cunoștințe”. În același timp, soția lui Alex Ashraf a ținut să menționeze că între ea și fosta parteneră a lui Alex Bodi nu există obligații.

„Nu suntem prietene și nu vom fi vreodată! Terminați cu prietenia. Suntem cel mult cunoștințe, fără niciun fel de obligații, ok?”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments