Ce spune Nicole Cherry despre nuntă

by Cristian Dobre

Nicole Cherry a anunțat când se va căsători cu iubitul ei, Florin! Artista a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre nuntă! Este sau nu pregătită de marele eveniment?

La doar 21 de ani, Nicole Cherry are o viață la care mulți visează. Frumoasa cântăreață se bucură de un succes formidabil în muzică datorită talentului său incontestabil, faimă ce i-a adus cu sine și o mulțime de fani, care o susțin atât la concerte și spectacole, cât și pe rețelele de socializare.

Când vine vorba despre partea sentimentală, lucrurile îi merg la fel de bine artistei, având în vedere faptul că trăiește, de mai mulți ani, o frumoasă poveste de iubire. Ea și iubitul ei, Florin, sunt nedezlipiți și se simt foarte bine unul în compania celuilalt, dovadă fiind aparițiile de senzație, împreună.

Când se va căsători Nicole Cherry cu iubitul ei

Așadar, mulți s-au întrebat dacă nu cumva cei doi și-au făcut deja planurile de nuntă. Transparentă și foarte deschisă cu admiratorii ei, așa cum o știați și până acum, simpatica „Cireșică” nu s-a ascuns nicio clipă și a răspuns direct la controversata întrebare.

Artista a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre nuntă

În cadrul unui interviu acordat pentru „Antena Stars”, Nicole Cherry a fost întrebată când va avea loc nunta cu iubitul ei. Zâmbitoare, simpatica „Cireșică” a dat un răspuns surprinzător.

Potrivit spuselor lui Nicole Cherry, ea și iubitul ei nu plănuiesc să se căsătorească foarte curând. Nicole Cherry a declarat totodată că Florin reprezintă prima ei relație serioasă.

„Mai avem până acolo. Să trăim, să ne bucurăm de viață, să trăim. Atunci când sunt într-o relație, îmi place să mă duc într-o relație serioasă. Este prima mea relație”, a mărturisit Nicole Cherry pentru „Antena Stars”.

În același timp, dacă nu știați, Nicole Cherry a dezvăluit cu ce se ocupă partenerul ei. Vedeta a declarat că Florin deține un business.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments