Ce spune Natalia Mateuț despre tatăl ei

by Cristian Dobre

Natalia Mateuț a dezvăluit, pentru gsp.ro, că a avut doi iubiți care eram mari fani ai tatălui ei, fostul jucător de fotbal Dorin Mateuț.

Natalia, în vârstă de 28 de ani, fiica legendarului Dorin Mateuț, a povestit ce a însemnat să crească alături de acesta. „Tata s-a lăsat de fotbal până să conștientizez cine era și ce făcea. După ce am crescut, am început să realizez cât de mare a fost tata în fotbal… Mama însă îmi spunea că, încă de când eram la ea în burtă, m-am plimbat pe toate stadioanele pentru că mergea mereu să îl vadă pe tata. Am crescut cu acest fenomen, dar nu am fost niciodată microbistă. Când tata era secund la Dinamo, mergeam la meciuri să-l susțin. Eram foarte emoționată când îl vedeam pe tata acolo, pe teren”, a povestit Natalia Mateuț pentru gsp.ro. Întrebată dacă a avut parte de o situație amuzantă pentru că tatăl ei e Dorin Mateuț, natalia a spus: „Am avut doi iubiți și ambii l-au avut pe tata idol! Culmea, unul era stelist! Dar asta e, n-ai ce să faci! Știi cum e, când e cu „corasonul”, te dai și cu Dinamo. Îmi spuneau mereu „băi, tu nu știi cine a fost taică-tu. Nu realizezi”. Trăind cu tata, nu realizez în mod special, e adevărat. Ei tot spuneau că merg să-l vadă pe tata jucând, iar eu spuneam „lasă, că acum ești combinat cu fiică-sa!””.

Dorin Mateuț Dorin Mateuț este unul dintre fotbaliștii de renume din țara noastră, fost jucător la Dinamo București. Pentru Echipa Națională de Fotbal a României a jucat 56 de meciuri și a marcat 10 goluri.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments