Ce spune Monica Tatoiu despre Meghan Markle

by Cristian Dobre

Zilele trecute Meghan Markle a fost surprinsă cu eticheta unei rochii la vedere şi, ulterior, a purtat o rochie prin care i se vedea lenjeria intimă. Monica Tatoiu a comentat cele două gafe vestimentare ale aceste Prințesei de Sussex.

„Eu sunt mai conservatoare şi vă spun că în anii ce urmează o să vedeţi o fricţiune între Meghan şi Kate care este o britanică adevărată cu atitudinea ei în care se văd 2.000 de ani de civilizaţie europeană. E o atitudine de frondă pentru că oricât de mulţi bani ai avea nu poţi cumpăra istoria imperiului britanic. Şi dacă nu poţi avea îl ataci. Acelea care nu pot ajunge undeva apelează la asta. Şi publicitatea negativă ajută. Meghan nu se poate compara cu Kate, ea vine dintr-o altă lume şi nu o să se ridice niciodată la nivelul lui Kate. Ea este pusă acolo ca să creeze iluzia prostiei că se poate schimba ceva. Nu se poate schimba nimic, doar se poate bârfi, iar când oamenii bârfesc, băncile lovesc”, a spus Monica Tatoiu la Antena 1.

La sosirea pe aeroportul Fuaamotu, unde cuplul regal britanic a fost întâmpinat de prinţesa Angelika Latufuipeka, ducesa de Sussex și-a făcut apariția într-o rochie superbă, roșie, marca Christian Dior. Meghan a uitat însă să elimine eticheta lungă ce atârna atașată de tivul din partea de jos a ţinutei, iar fotografii din toată lumea au imortalizat momentul, potrivit Daily Mail.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments