Ce spune Monica Anghel despre artistele tinere

by Cristian Dobre

Monica Anghel este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Cântă de peste 30 de ani și a susținut spectacole atât în țară cât și peste hotare.
Vedeta a dezvăluit pentru revista Viva!, dacă se poate întreține din muzică și ce părere are despre artistele din generația nouă.

„Sincer, eu în mașină ascult România Muzical, iar copilul vrea Rock FM. Am încercat să ascult și radiourile comerciale: nu realizează cât de mult rău le fac celor pe care îi difuzează în exces. Ajungi să urăști și piesa, și artistul, nu vrei să mai auzi de el. Asta e reacția mea, cel puțin. Nu se poate ca în permanență să auzi aceleași și aceleași piese, ai impresia că te spală cineva pe creier. E incredibil, e inadmisibil pentru mine. N-au decât să facă ce-or vrea, dar pe mine nu poate să mă oblige nimeni să ascult”, a spus Monica Anghel pentru Viva!
Atunci când a fost întrebată dacă se poate întreține din muzică, interpreta a fost sinceră. „Da. Civilizat, fără extravaganțe, da. Dar oricum nu e genul meu să am extravaganțe. Nu asta contează”, a mai spus Monica Anghel.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments