Ce spune Mihai Trăistariu despre Eurovision 2021

by Cristian Dobre

Mihai Trăistariu are planuri mari pentru anul viitor. Controversatul artist român vrea să revină, în forță, la Eurovision. Cum știm deja că Roxen a fost desemnată câștigătoare, cântărețul a făcut anunțul șoc: vrea să participe, dar nu în calitate de reprezentant al României.

Mihai Trăistariu vrea, din nou, pe scena de la Eurovision. Artistul plănuiește să participe la competiție, însă nu mai vrea să reprezinte țara noastră.

În 2006, cântărețul a adus un real succes României, când s-a clasat pe locul patru în finală. Piesa cu care s-a prezentat, la vremea respectivă, este celebra „Tornero”.

De atunci încă, Mihai Trăistariu nu a mai reușit să treacă de selecția națională a Eurovision. Cum anul acesta, competiția s-a anulat din cauza pandemiei, cea desemnată câștigătoare, Roxen, va reprezenta România în 2021.

Mihai Trăistariu i-ar putea fi rival

Mihai Trăistariu, (40 de ani) nu s-a lăsat păgubaș, ci visează, în continuare, la marele trofeu. Controversatul artist are în plan să dea lovitura anul viitor, dar se gândește să participe în numele altei țări.

„Vreau piesă pentru Eurovision 2021. Din fericire, nici nu mă gândeam la România. Și chiar am vorbit cu trei compozitori și ne gândim deja pentru altă țară. Am vrut, dar dacă nu se poate merg pentru altă țară, slavă domnului sunt o grămadă care vor. Dar dacă ei o trimit pe Roxen și știam că o trimit și la anul cu altă piesă, n-am cum să mă preocup de România. Au câștigat și alții din alte țări. Pînă și Celine Dion din Canada a concurat pentru Elveția, deci se poate”, a povestit Mihai Trăistariu, pentru Click!

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments