Ce spune Mihaela Rădulescu despre relația pe care a avut-o cu Dani Oțil

by Cristian Dobre

Și acum ne amintim cu drag perioada în care Mihaela Rădulescu și Dani Oțil formau un cuplu. S-au văzut, s-au plăcut și s-au iubit. S-au și despărțit, ce-i drept! Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste și, atunci când nimeni nu le-a mai dat vreo șansă, ei au demonstrat că se poate. Chiar și așa, uneori, tot ce-i frumos trece repede, iar iubirea dintre Dani și Mihaela s-a consumat.

Mihaela Rădulescu: ”Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită”

Au trecut șase ani de atunci, șase ani în care atât Mihaela, cât și fostul partener, s-au implicat în alte povești de dragoste și și-au găsit jumătatea. Dani Oțil și-a găsit liniștea lângă Gabriela Prisacariu, iar Mihaela Rădulescu lângă nimeni altul decât Felix Baumgartner. Și cum nu este genul de femeie care să țină ură sau ranchiună pe cineva, Mihaela a vorbit deschis despre Dani Oțil, la șase de când și-au spus adio.

”Mă bucură fericirea oricui, cu atât mai mult a celor cu care mi-am împărțit bucăți de viață. Nu sunt genul de muiere care crede că „alta ca mine nu mai găsește. E un țățism, sincer. Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită cu un bărbat de care nu mai ești legată. Happy end pentru toți, așa-s poveștile frumoase.”, a declarat ea pentru viva.ro.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments