Ce spune Medana, iubita lui Alin Oprea, după divorțul artistului

by Cristian Dobre

Încurcate-s căile dragostei și complicat a fost divorțul dintre Alin Oprea și soția sa! Acum, toate rămân de domeniul trecutului, iar artistul se poate bucura în liniște și pace de noua relație! Unde mai puneți că Medana, cea care i-a furat inima, a făcut primele declarații după divorțul artistului? Bruneta dă cărțile pe față!

Un alt divorț a zguduit lumea mondenă în acest an! În urmă cu câteva luni, Alin Oprea și soția sa, Larisa, au decis să o ia pe drumuri separate. Deși toată lumea se aștepta să fie un divorț liniștit, fără scandal, ei bine, lucrurile au stat complet diferit! Fostul solist al trupei ”Talisman” și Larisa au reușit să țină prima pagină a tuturor tabloidelor din România!

Ce spune Medana, iubita lui Alin Oprea, după divorțul artistului

Acum, toate aceste rămân în trecut, iar Alin se poate bucura liniștit de noua relație. Încă din timpul scandalului în care a fost implicat cu mama copiilor săi, cântărețul se declara foarte îndrăgostit de noua sa iubită, susținând că este cea care i-a adus, într-un final, liniștea. Și dacă până acum a preferat să fie discretă, Medana, căci așa o cheamă pe focoasa brunetă, dă cărțile pe față și face primele declarații.

Astăzi, Alin împlinește vârsta de 49 de ani, iar iubita nu s-a putut abține și i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste! Și ce declarație, mamă, mamă! Medana susține că nu poate trăi fără artist și se arată înnebunită după el, semn că relația dintre cei doi merge ca pe roate!

”Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da! Eşti culoarea vieţii mele. Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele!”, a declarat bruneta pentru click.ro.

Medana: ”Zâmbetul tău este zâmbetul meu plin de bucurie”

Și dacă credeați că asta a fost tot, nici gând! Medana l-a comparat pe Alin cu ”soarele” din viața ei și a ținut să spună cât de mult îl iubește și cât de mult înseamnă pentru ea. Focoasa brunetă și artistul trăiesc o poveste de dragoste adolescentină și se bucură zilnic unul de prezența celuilalt!

”Tu eşti soarele vieţii mele. Aş putea să creionez zâmbete, însă fără tine ele nu ar fi decât conturate cu un creion pe o foaie de hârtie. Zâmbetul tău este zâmbetul meu plin de bucurie! (…) Aş putea scrie numele tău pe albastrul cerului, însă fără tine alături ar fi acoperit de nori mulţi şi negri, pentru că numele tău e adânc înfipt în sufletul şi în inima mea”, a mai adăugat ea.

Alin Oprea și Larisa au divorțat după 22 de ani de căsnicie. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, injurii și, de-a lungul întregului divorț au ieșit la iveală dezvăluiri care mai de care mai șocante din mariajul lor. În plus, Alin Oprea a declarat în nenumărate rânduri faptul că Larisa este cea care îi influențează pe copii și îi întoarce împotriva lui.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments