Ce spune Manuela Hărăbor despre personajul pe care-l interpretează în serialul Vlad

by Cristian Dobre

Manuela Hărăbor, una dintre cele mai apreciate actrițe din România, se alătură echipei din serialul Vlad, începând cu 24 februarie. Cunoscută publicului românesc datorită unor filme emblematice, cum ar fi Veronica sau Pădureanca, actrița este încântată de personajul pe care îl va interpreta la Pro tv.

Binecunoscuta actriță interpretează rolul unei directoare de hotel care pe parcursul acțiunii serialului se intersectează cu Eliza. Manuela Hărăbor joacă rolul unei femei de carieră cu o funcție importantă, iar în noul sezon VLAD vom vedea impactul pe care-l va avea în întreaga poveste.

„M-am bucurat mult să mă alătur echipei serialului, pentru că VLAD este un serial pe care îl urmăresc și îl apreciez. Lucrul pe platou a fost eficient datorită echipei profesioniste și îl felicit pe Jesus del Cerro pentru felul în care știe să-și ghideze actorii. Îmi doresc ca personajul interpretat de mine să aducă un plus de valoare poveștii care a reușit, timp de două sezoane, să țină telespectatorii cu sufletul la gură”, a declarat Manuela Hărăbor.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate