Ce spune Lidia Buble despre o eventuală relație

by Cristian Dobre

Lidia Buble a ajuns din nou în atenția tuturor și asta pentru că recent și-a surprins fanii cu un răspuns neașteptat. Întrebată de cei care îi urmăresc activitatea dacă iubește din nou, după despărțirea de Răzvan Simion, artista a dat din casă, fără pic de reținere.

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta are o adevărată comunitatea în mediul online, care o iubește nu doar pentru muzica sa, deși fiecare piesă de a ei ajunge în trending, ci și pentru comportamentul și atitudinea pe care le afișează, atât pe micul ecran, cât și pe rețelele de socializare.

Astfel, fosta iubita a lui Răzvan Simion poate fi declarată una dintre cele mai sincere și dezinvolte persoane publice din showbiz-ul românesc.

Însă, chiar și așa, de-a lungul timpului, cântăreața nu a prea avut noroc în dragoste. Deși toată lumea credea că va îmbătrâni lângă matinalul de la Antena 1, când le era lumea mai dragă, Răzvan Simion a anunțat faptul că drumurile lor se vor despărți, căci așa este mai bine pentru blondină.

Este sau nu Lidia Buble într-o relație?

Ei bine, de atunci și până acum, gurile rele au tot spus că artista ba este singură, ba deja a cucerit inima altui bărbat, printre care se numără chiar și Cornel Ilie. Fanii au început să vorbească despre cei doi, după ce au lansat o piesă împreună, iar el a ajuns la divorț. Însă, nimic nu s-a concretizat până acum .

Astfel că, cei care vor să știe tot despre viața artistei, atât despre cea profesională, cât și despre cea personală, pentru că au fost lăsați în aer, la capitolul amor, acum, când diva și-a făcut timp să stea de vorbă cu ei pe Instagram, internauții au pus întrebări.

Facebook Comments