Ce spune Johnny Depp despre acuzațiile fostului său manager

by Cristian Dobre

Johnny Depp a acordat un interviu pentru revista americană The Rolling Stones, iar printre întrebările la care a răspuns au fost și cele despre acuzațiile pe care i le aduce fostul său manager, cu care faimosul actor se judecă acuzându-l de delapidare.

Întrebat dacă este adevărat ce susține fostul său manager cu privire la cheltuirea a 30.000 de dolari luna doar pe vin, actorul a negat spunând că ”Este insultă să spună că am cheltuit 30.000 de dolari pe vin pentru că de fapt era mult mai mult”.

Vedeta din Pirații din Caraibe a comentat și declarațiile potrivit cărora cineva îi șoptește replicile în ureche deoarece nu este capabil să rețină ce scrie în scenariu. Acest Depp nu neagă prezența unui inginer de sunet, dar spune că acesta îi transmitea anumite sunete în cască, pentru ca el să poată ”juca cu ajutorul ochilor”. “Aveam un cimpoi, un bebeluș plângând sau bombe. Acestea creează un adevăr. Unii dintre cei mai mari eroi ai mei au fost cei din filmele mute. Sentimentele trebuie să se vadă în ochi. Eu cred că dacă nu există un adevăr în spatele ochilor, nu contează ce cuvinte sunt spuse”, explică Depp.

Un alt subiect abordat in interviu a fost cel referitor la Tom Petty, muzicianul care a murit anul trecut și care a fost un foarte bun prieten al actorului. “L-am iubit”, a spus actorul, ștergându-și o lacrimă provocată de gândul că nu o să-și mai vadă niciodată prietenul.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments