Ce spune Gabriel Cotabiță despre muzica românească difuzată la radio

by Cristian Dobre

Gabriel Cotabiță a postat pe contul de socializare un mesaj, în care își spune părerea cu privire la noul val de muzică din România.

El a spus că deşi foarte mulţi cântăreţi de la noi sunt buni, melodiile lor nu sunt difuzate la radio pentru că posturile sunt ocupate doar cu artişti ca Irina Rimes, Carla’s Dreams şi The Motans. Interpretul a stârnit un val de reacții în mediul virtual, atunci când și-a spus părerea.

„Altceva mi-a atras atenția. Dacă e muzică românească, obligatoriu auzi Carla’s Dreams, The Motans și Irina Rimes. Cu tot respectul pentru valoarea incontestabilă a proiectelor, dar…cumva e prea mult. Am înțeles că producătorii investesc foarte mult în promovarea pe radio, se plătește bine dar haideți să păstrăm bunul simț. Nu am să cred niciodatā în sintagma „asta dorește lumea”. Lumea nu poate să dorească ceva ce nu știe și așa se ajunge la anomalii care se descoperā în aparițiile live care sunt penibile. Nu e suficient să cânți live trebuie să cânți bine”, a scris Gabriel Cotabiţă pe Facebook, potrivit Spynews.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments