Ce spune Denisa Nechifor despre ultima perioadă din viața Anamariei Prodan

by Dana B.

Denisa Nechifor este cea mai bună prietenă a Anamariei Prodan. Aceasta a făcut declarații despre ultima perioadă, extrem de grea, din viața impresarei.

Anamaria Prodan traversează cea mai grea perioadă din viața ei după moartea Ionelei Prodan, care s-a stins din viață în data de 16 aprilie, la vârsta de 70 de ani.

Anamaria Prodan urmează să-și conducă mama, Ionela Prodan, pe ultimul drum, joi, 19 aprilie.

Denisa Nechifor este cea mai bună prietenă a impresarei Anamaria Prodan Aceasta a făcut declarații despre ultima perioadă din viața Anamariei Prodan.

“Eu sunt aici pentru ea, pentru Anamaria. Ea este foarte tare, se aștepta cumva. Nu ai cum să te pregătești 100%, însă cumva se aștepta. Mama ei a murit în brațele ei, cu ea în mână. Ultimul an a fost o luptă, au făcut tot să aibă o ultima perioadă frumoasă. I-a făcut toate mofturile, ca unui copil. Ionela nu știa ce se întâmplă. Ea arată foarte bine, avea foarte mare grijă de ea. Era un model de demnitate, își dorea să arate impecabil, să se îmbrace impecabil. Avea grijă de tot, era foarte activă.

 Ea așa a fost și în ultima perioadă de viață. Ea m-a trimis să lămuresc lucrurile. Eu am fost în vizită la spital și nu a fost la aparate, ea nu a fost conectată la aparate. Ea vrea că oamenii de acasă să rămână cu imaginea ei așa cum era ea. Ultima perioadă a fost puțin mai delicată, însă au făcut atâtea eforturi să o cruțe de durere. Bunica mea a murit de aceeași boală. Ea a slăbit din cauza cancerului. Însă și-au dorit să plece cu demnitate, nu au vrut să spună nimic”, a declarat Denișa Nechifor la emisiunea pe care Teo Trandafir o moderează la postul de televiziune Kanal D.

 “Ea nu a știut niciodată concret ce este cu ea. A găsit tot felul de minciuni. Ana a încercat orice să o salveze. Vedea și ea schimbări, chiar și când îi mai cădea părul, dar a reușit să ascundă. În ultima perioadă chiar era puțin mai bine”, a mai declarat ea.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments