Ce spune Cristina Spătar despre iubitul ei

by Cristian Dobre

Cristina Spătar trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânăr cu 22 de ani mai mic decât ea. Artista spune că nu vrea să se recăsătorească, deși iubitul ei își dorește foarte mult asta.

Cristina Spătar a trecut prin clipe grele în ultimii patru ani, cunoscând atât durerea, după divorțul de fostul soț, cât și disperarea cauzată de problemele financiare de după separare. Fiind nevoită să plece din vila unde locuia cu fostul partener, artista s-a mutat împreună cu cei doi copii, Aida și Albert, într-un apartament cu chirie.

În ciuda problemelor financiare, viața i-a surâs din nou cântăreței, căci în plan amoros, aceasta a avut parte de o surpriză frumoasă. Deși în urmă cu peste trei ani, când a început o relație cu bărbat misterios, cu 22 de ani mai tânăr, nimeni nu le-a dat nicio șansă, iată că povestea avansează.

Cristina Spătar, în sfârșit fericită la 4 ani de la divorț

Nu doar că cei doi sunt în continuare împreună, iat tânărul se implică serios în educația copiilor Cristinei, dar se pare că există planuri serioase de viitor. „Ne înțelegem foarte bine, nu-mi fac planuri de viitor și n-am așteptări. Dat fiind faptul că el e mult mai tânăr nu mi-am făcut planuri, cu toate că el zice mereu că o să ne căsătorim. El își dorește treaba asta, eu nu-mi doresc să mă mai căsătoresc”, a declarat Cristina Spătar despre iubitul ei pentru Cancan, într-una din rarele dezvăluiri de acest fel

Vedeta a adăugat că partenerul de viață cu 22 de ani mai tânăr îi este de un real ajutor, implicându-se în creșterea copiilor, făcând cumpărăturile de zi cu zi și fiind talentat și la gătit.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments