Ce spune CRBL despre Bianca Drăgușanu. ”Bine că a fost Oase și m-a ținut“

by Cristian Dobre

CRBL a avut prima apariție la tv, după scandalul cu Bianca Drăgușanu, de la Asia Express. Artistul a recunoscut că s-a enervat foarte tare, iar dacă partenerul său, Oase, nu ar fi intervenit, lucrurile ar fi putut să iasă urât.
„Băi, ce să zic. Nu înțelegeam de ce. Nu înțelegeam de ce a venit. Nu înțelegeam de ce așa. Adică, aveam pretenții de la ea, că e mai veche pe sticlă. Apoi, mi-am zis: așa trebuie să facă, așa și-a propus ea de acasă, zic. Da, dar să ne iei așa, stai că suntem mai veterani unii, unii mai noi, unii… dar nu-i frumos. M-am supărat, recunosc că m-am supărat. Bine că a fost scurt momentul. Bine că a fost prostul ăsta (n.r. Oase) și m-a ținut să nu ies din matcă, pentru că de obicei fac urât”, a spus CRBL, la „Răi da Buni’.

Ajunsă la sfârșitul unor probe, Bianca Drăgușanu a înjurat și a avut o reacție șocantă, spre surprinderea colegilor ei de la Asia Express.
„Ce cauți tu lângă noi, Bianca? Ce cauți tu aici?’, a spus  CRBL atunci.  „Nu înțeleg de ce. Că noi nu ne știm atât de bine. Și nu înțeleg de ce vii să înjuri toată echipa. Nu te-a pus nimeni să vii la show-ul ăsta. (…) Păi, stai puțin, tu ești Bianca Drăgușanu și noi toți suntem niște proști”, a mai zis CRBL în cadrul show-ului.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments