Ce spune Catrinel Sandu despre noul iubit

by Cristian Dobre

Fosta vedetă de televiziune Catrinel Sandu este mai fericită ca niciodată în compania noului ei partener de viață, Steve. Vedeta a făcut declarații despre relația lor și despre cum a reușit americanul să o cucerească.

Catrinel Sandu a divorțat anul trecut de jucătorul de tenis Gabriel Trifu, cu care are două fetițe. Vedeta și-a găsit acum liniștea alături de Steve, un american care are doi băieți și care este medic stomatolog. Blonda se înțelege perfect cu nou ei iubit, Steve, alături de care este foarte fericită. Catrinel Sandu a intrat în direct prin telefon la emisiunea Agenția VIP, de la postul de televiziune Antena Stars, unde a oferit amănunte despre Steve.

Blonda a dezvăluit cum a reușit acesta să o cucerească. „Am un partener lângă mine cu care pot să împart totul, e un partener, facem totul împreunăm, simt că am lângă mine pe cineva pe care pot să mă bazez. Este un tată extraordinar, un bărbat extraordinar. Sunt mai fericită decât am fost vreodată și în sfârșit am reușit să trăiesc o relație așa cum am visat mereu: că femeia este respectată, apreciată, încurajată să facă ce vrea, în același timp păstrându-și independența. El este stomatolog și ne tot întâlnim cu tot felul de oameni, nu există persoană care să nu spună că este un om extraordinar.

Are un suflet de aur. Îmi spune în fiecare dimineață că este cel mai norocos și eu îi spun la fel. Cred că ne-am găsit amândoi, suntem compatibili. Suntem cu suflete la fel. S-a pus cel mai bine cu fetele, cu Sara și cu Lara, a știut exact cum să mă cucerească, iar ele l-au ales. Lara a început să-i spună „daddy’ (n.r. tată), simte că suntem o familie, le văd foarte schimbate față de anul trecut, iar schimbarea asta o văd în tot ceea ce fac. La școală merge bine, dar cu dragoste și înțelepciune, nu am cuvinte… totul merge ca pe roate”, a declarat Catrinel Sandu. Și Steve, iubitul vedetei, a făcut mărturisiri despre povestea lor de dragoste.

„Sunt doar foarte norocos că o am… Este cea mai minunată femeie pe interior, pe care am cunoscut-o. Este foarte deșteaptă și frumoasă. Orice afacere facem, o întreb pe ea. Nu aveam idee că cineva poate să fie atât de deștept și minunat”, a spus el.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments